Napelem rendszerek

Napelem pályázat

Teljes körű ügyintézés

Energiatároló cégeknek

Javitsd a napelemek és céged  hatékonyságát!

Energiatárolók cégeknek

Biztos ellátás, biztos üzemeltetés

Napelemmel szeretne pénzt spórolni?

Napelemmel nem csak pénzt takaríthatunk meg azáltal, hogy a villanyszámlán spórolunk! Napelem befektetés is kiválóan működik.

Szeretne olyan befektetést, mely más formákhoz képest kiszámíthatóbb és biztosabb profitot hoz?
Utálja, hogy befektetésének hozama kiszolgáltatott a kamatoknak, a világpiac változásainak?
Tudta, hogy napelem rendszert befektetési céllal is vásárolhat?

 

A napelem rendszerrel (naperőművel) termelt villamosenergia értékesítése nagyszerű befektetés

 

Nézzük először általánosságban, hogy miért érdemes a naperőművet, mint napelem befektetést választania, majd konkrét számadatokkal is szolgálunk.

napelem-befektetés Biztonságos, hiszen a Nap mindig sütni fog.
Hosszútávon élvezhető: a rendszerek “lelkére”, a napelem táblákra általában 25 év teljesítmény garanciát adnak a gyártók. Csakis azért tudnak ilyen hosszú időtartamot megadni, mert a napelemtáblák a külső környezeti hatásoknak tökéletesen ellenállnak, ugyanúgy, mint az esetleges mechanikai veszélyeknek. (hasonlóan az autók szélvédőjéhez, még egy kiadós jégeső sem tudja betörni azokat)
A villamos energia ára 2014-ig, évente átlagosan kb. 7,6%-ot emelkedett az elmúlt 18 évben.
Független, azaz egy rendszer segítségével gyakorlatilag függetlenné válik a mindenkori villamos áramszolgáltatótól, hiszen a megtermelt energia az Öné, rendelkezésére áll és akár fűthet is vele (elektromos fűtéssel)
Napjainkban az energia előállítása az egyik legnagyobb üzlet. Már a közeljövőben az energia fogja meghatározni Földünk gazdaságát. Gondoljon csak a Föld kőolaj, földgáz vagy szén nyersanyagkészleteinek végességére, sőt az édesvizet is ide sorolhatjuk. Ezek a világunk legfontosabb energiaforrásai. Nem véletlen, hogy a világ vezető hatalmai mind egyetértenek abban, hogy a megújuló energiákat kell sokkal nagyobb arányban használnunk. Ilyenek például a szélenergia, a vízenergia, a geotermikus energia, a bioenergia és a napenergia is, mely utóbbi adja a legtöbb energiát, és érhető el mindenhol a Földön.

Nem elhanyagolható szempont a környezetvédelem sem, hiszen a különféle fosszilis nyersanyagokból történő energia előállítás rendkívül szennyezi Földünket. Gondolom, Önnek is fontos, hogy gyermekeinek, unokáinak milyen örökséget hagy maga után. Azért is érdemes már ma a napenergiába fektetni, mert a napelem rendszerek ára az utóbbi években folyamatosan és drasztikusan zuhant, tehát megtérülése miatt egyre elérhetőbbé vált.
Mára a napelemek gyártása elérte a bekerülés minimalizálását, így további jelentős árcsökkenés nem várható.
Bármikor tetszőlegesen bővíthető a rendszer, ráadásul jóval alacsonyabban az induló költségeknél!
Környezettudatos magatartásra utal, hiszen ezáltal Ön is csökkentheti ökológiai lábnyomát, példát mutatva a következő generációnak is egyúttal.

 

A napelem befektetés! Napelemmel lehet pénzt spórolni

 

Rövidtávon a napelem panelek viszonylag drágák, de közép-, és hosszútávon a tényleges pénzmegtakarítás szempontjából a napelem a legjobb választás. A napelem használata könnyedén megtéríti a napelem beruházás kezdeti költségeit, és habár a napelem telepítés ára viszonylag magas, de idővel ez az érték folyamatosan csökkenni fog. A telepítés előtt a napelem panelek használatát be kell jelenteni az áramszolgáltatónak. Ha az engedélyt megkapják a napelem használatára az ingatlan tulajdonosok, utána lehet elkezdeni a napelem telepítést.

A napelem befektetés! Napelemmel lehet pénzt keresni

 

Nézzük a befektetést! A bankok betéti kamatai a korábbi évekhez képest jelentősen alacsonyabbak főként országunkban. Kijelenthető tehát, hogy az energia és ezen belül a napelem, mint üzleti befektetés egy megtérülő és a banki lekötéseknél jövedelmezőbb befektetési forma. Ha már banki kamatot nézzük, akkor az is igaz, hogy a hitelkamatok is jelentősen csökkentek az elmúlt években. Ma már banki hitelkonstrukciók is rendelkezésre állnak egy napelem beruházás finanszírozására, melynek törlesztőrészlete ideális esetben a havi villanyszámla összege, tehát Önnek plusz havi költségekkel nem kell számolnia a beruházás banki finanszírozása kapcsán.

Napelem/akku ajánlatot kérek!

Részletesebb és pontosabb árajánlathoz látogasson el az árajánlatkérő oldalunkra! Itt!

 

Napelem rendszerek (db)

Teljesítmény (kWp)

Megtermelt energia (kWh/év)

Megspórolt széndioxid (kg)

Kinek való a napelem? Napelem megoldások...

Napelem pályázat

Milyen lehetőségeink vannak, amennyiben nem saját forrásból szeretnénk napelemes rendszert létesíteni? Tisztába tesszük a fogalmakat, mi a különbség a napelem pályázat és a napelem állami támogatás között?

Számunkra a napelem rendszer telepítés nem csupán a napelem felszerelését jelenti. Több éves tapasztalatunk van a napelem pályázatok ügyintézésében legyen szó magánszemélyről, társasházakról, vagy éppen vállalkozásról. Az ügyintézés segítségünkkel így sokkal gyorsabban lezajlik, ami igen fontos tényező mert általában a napelem telepítés projekteknél az időtartam nagy részét az adminisztrációs ügyintézés teszi ki.

Napelem otthonra

Egyre több eszközünk működik elektromos árammal. Napelemes rendszereink környezetbarát, biztonságos, távfelügyeletünknek köszönhetően kényelmes, ugyanakkor gazdaságos megoldást jelentenek a villamos energia megtermelésére. A napelemes rendszer telepítése jelentős kiadás lehet a háztartás, vagy társasház számára, azonban garantáltan megtérülő hosszú távú befektetés, mellyel megspórolható a villanyszámla.

A napelemes rendszerek kiépítésére a háztartások államilag támogatott pályázati hitelt vehetnek igénybe. Teljes körű ügyintézésünk segítségével kényelmesen megspórolhatod lakásod, házad villanyszámláját!

Napelem cégeknek

A napelem cégeknek, vállalkozásoknak jóval több mint egy megtakarítás. A napelemes rendszer telepítése jelentős kiadást jelent a vállalkozás számára, azonban garantáltan megtérülő hosszú távú befektetés, melynek eredményeként egy környezettudatos, megújuló energiát hasznosító napelemes rendszert kapunk, mellyel előállítható a vállalkozás energiaszükséglete, méghozzá villanyszámla nélkül!

A napelemes rendszerek kiépítésére a vállalkozások több féle támogatást vehetnek igénybe. Teljes körű ügyintézésünk segítségével kényelmesen megspórolhatod vállalkozásod villanyszámláját!

Akkus rendszer

Az akkumultáros rendszerek előnyei a mostani megváltozott energia helyzetben kezdenek igen komolyan megjelnni. Az energiatárolás, bár nem újkeletű, de háztartásokban, cégeknek még nem elterjedt technológia. Ennek fő oka, hogy az akkumulátoros rendszer mind élettartalma, mind pedig költségei eddig igen magasak voltak, így nem volt érdemes ezekben gondolkodni.

Intelligens tárolás, visszanyerés

Az intelligens hibrid inverter, amely képes egyfelől lekezelni a napelem panelből érkező áram konvertálását mind közvetlenül a fogyasztóknak, mind pedig képes az akkumulátorok töltését is elvegzni. A rendszer nagyszerűsége pont abban rejlik, hogy ennek a mértékét, időszakosságát és eloszlását akár egy egyszerű telefonos applikációs keresztül is lehetőségünk van vezérlni, akár távol otthontól is. 

 

 

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Irodánk:

2000 Szentendre, Kalászi út 3.
Arista Park

Pénzügyileg Stabil Vállalkozás

Az OPERA SOLAR Kft pénzügyi kockázata
nagyon alacsony a Dun & Bradstreet
nemzetközi minősítési rendszere alapján.

Hyundai Napelem
Würth tartószerkezet
Fronius Inverter
ABB Inverter
ABB Inverter