Napelem rendszerek

Napelem pályázat

Teljes körű ügyintézés

Napelem otthonra

Váltsd ki a villanyszámlád!

Napelem cégeknek

A megtérülő befektetés

Miért jó döntés a cégek, vállalkozások
számára a napelem?

Csökkenti az áram számlát

Környezttudatos

Középtávon megtérül

Napelem vállalkozásoknak

A napelem cégeknek, vállalkozásoknak jóval több mint egy megtakarítás. A napelemes rendszer telepítése jelentős kiadást jelent a vállalkozás számára, azonban garantáltan megtérülő hosszú távú befektetés, melynek eredményeként egy környezettudatos, megújuló energiát hasznosító napelemes rendszert kapunk, mellyel előállítható a vállalkozás energiaszükséglete, méghozzá villanyszámla nélkül!

A napelemes rendszerek kiépítésére a vállalkozások több féle támogatást vehetnek igénybe. Teljes körű ügyintézésünk segítségével kényelmesen megspórolhatod vállalkozásod villanyszámláját!
A vissza nem térítendő állami támogatás (GINOP-4.1.3-19 és GINOP-4.1.4-19 pályázatok) célja nem csupán a hazai cégek erősítése, a versenyképesség növelése. Hangsúlyt helyeznek a környezeti terhelés csökkentésére, illetve a cégek, vállalkozások villanyszámlájának, rezsijének csökkentésére is.

Napelem pályázat

A napelemes rendszerek kiépítésére a vállalkozások több féle támogatást vehetnek igénybe. A napelem cégeknek, vállalkozásoknak jóval több mint egy megtakarítás. Ismerd meg mikro-, kis- és középvállalatok számára elérhető, napelemes rendszerek kiépítésére vonatkozó pályázati és támogatási lehetőségeket!

Pályázati előminősítés

Nem tudod, hogy céged megfelel-e a GINOP-4.1.3-19 és a GINOP-4.1.4-19 pályázatok feltételeinek? Segítünk!

Díjmentes előminősítőnk segítségével pár perc alatt kiderül, hogy jogosult lehet-e a cég vissza nem térítendő állami támogatásra.

Napelem ajánlatot kérek!

Egyszerű adatmegadással itt tud ajánlatot kérni, vagy részletesebb adatmegadáshoz és pontosabb árajánlathoz látogasson el az árajánlatkérő oldalunkra!

Tájolás

Tető típusa

Napelem rendszerek (db)

Teljesítmény (kWp)

Megtermelt energia (kWh/év)

Megspórolt széndioxid (kg)

Kérdésem van!