Napelem rendszerek

Napelem pályázat

Teljes körű ügyintézés

Napelem otthonra

Váltsd ki a villanyszámlád!

Napelem cégeknek

A megtérülő befektetés

Aktuális napelem pályázatok

Lakossági napelem pályázatok, támogatások

Az alábbiakban összegyűjtöttük az aktuálisan elérhető lakossági napelem pályázatokat, állami támogatásokat.

Napelem társasházra

Napelem társasházra

Napelem társasházra   Napelem rendszerekTeljes körű ügyintézésVáltsd ki a villanyszámlád!A megtérülő befektetésNapelem társasházra A XVI. kerület a fővárosi kapacitás sorrend élén Napelem rendszerek – immáron társasházakon is   Tovább tart a napelem-boom....

bővebben
Új napelem pályázat 2021 novembertől

Új napelem pályázat 2021 novembertől

Napelem pályázat 2021 November  Napelem rendszerekTeljes körű ügyintézésVáltsd ki a villanyszámlád!A megtérülő befektetésNapelem pályázat 2021: az ingyenes napelem pályázatHosszas huzavona után, 2021 Szeptember közepére végre eldőlni látszik, hogyan juthatunk még...

bővebben
Napelem bruttó elszámolás

Napelem bruttó elszámolás

Napelem bruttó elszámolás  Napelem rendszerekTeljes körű ügyintézésVáltsd ki a villanyszámlád!A megtérülő befektetésNapelem bruttó elszámolás - mire számíthatunk, ha bevezetik?FRISSÍTÉS!!!: 2021 július 1 után is MARAD A NAPELEM ELSZÁMOLÁS SZALDÓS módszer   A...

bővebben
Vissza nem térítendő állami támogatás napelemre

Vissza nem térítendő állami támogatás napelemre

Vissza nem térítendő állami támogatás napelemre  Napelem rendszerekTeljes körű ügyintézésVáltsd ki a villanyszámlád!A megtérülő befektetésVissza nem térítendő állami támogatás napelemreVissza nem térítendő állami támogatás napelemre már 2021 nyarától!  ...

bővebben
Meddig lesz “Szaldó” elszámolás?

Meddig lesz “Szaldó” elszámolás?

Meddig lesz Szaldó elszámolás?    Napelem rendszerekTeljes körű ügyintézésVáltsd ki a villanyszámlád!A megtérülő befektetésMeddig lesz Szaldó elszámolás?FRISSÍTÉS!!!: 2021 július 1 után is MARAD A NAPELEM ELSZÁMOLÁS SZALDÓS módszer   A Magyar Közlönyben 2021...

bővebben
Napelem támogatás 2021

Napelem támogatás 2021

Napelem támogatás 2021    Napelem támogatás 2021Napelem támogatás 2021-ben háztartások részére   Ha napelemes rendszert szeretnél, 2021 a Te éved lesz! Az állam ugyanis 3 kedvezményes állami támogatású programmal is segíti a háztartások napelem beruházásait...

bővebben
Társasházi napelem pályázatok

Társasházi napelem pályázatok

Társasházi napelem pályázatokNapelem rendszerekTeljes körű ügyintézésVáltsd ki a villanyszámlád!A megtérülő befektetésNapelem szaldós elszámolásaTársasházaknak Figyelem! Jelenleg érvényben levő pályázatokról, pályázati feltételekről itt található friss információ:...

bővebben

Napelem pályázatok, támogatások vállalkozásoknak

Az alábbiakban összegyűjtöttük az aktuálisan elérhető, cégeknek, vállalkozásoknak szóló napelem pályázatokat.

Feltöltés alatt

Napelem pályázat

Napelem pályázat, napelem hitel vagy napelem állami támogatás?

Az alábbi cikkben azt mutatjuk be, hogy milyen lehetőségeink vannak, amennyiben nem saját forrásból szeretnénk napelemes rendszert létesíteni. Tisztába tesszük a fogalmakat, mi a különbség a napelem pályázat és a napelem állami támogatás között?

 

Napelem pályázat magánszemélyeknek

1. Magánszemélyként pályázhatsz a lakossági energiahatékonysági hitelprogram keretében a kedvezményes, 0%-os kamatozású hitelre, minimum 0,5 és maximum 10 millió forint értékben (10% saját forrás mellett). A Magyar Fejlesztési Bank napelem hitel programjára pályázhatnak magánszemélyek, társasházak és lakásszövetkezetek egyaránt. A nulla százalékos napelem hitel program az új napelemes rendszereknek a megvásárlását segíti. A hitel felvételével tulajdonképpen a havi áramszámla helyett, a havi törlesztőrészletet fizetünk. A hitel lejárta után pedig sem további törlesztőrészletünk, sem pedig kifizetendő áramszámlánk nem lesz. A napelem hitel nem csupán napelemes rendszer telepítésére vehető igénybe, hanem bizonyos meghatározott körön belül bármire, ami az energiafelhasználás hatékonyságát javítja. (fűtési rendszerek korszerűsítése, szigetelés korszerűsítése, nyílászárók cseréjére, illetve további megújuló energiaforrások telepítésére, stb.)

2. Ez a megoldás nem napelem pályázat ugyan, de ugyanúgy magánszemélyekre vonatkozik: A Magyar állam 2018 őszén megszüntette az állami támogatásos lakáskassza rendszert, azonban a már meglévő lakáskassza megtakarítások (állami támogatással együtt) továbbra is felhasználhatók napelemes rendszer telepítésének kedvező finanszírozására. Ha tehát már van korábbról lakáskassza megtakarításod, arra ugyanúgy jön minden évben a 30%-os (maximum 72.000 forintos) állami támogatás, ezért ha épp most járna le, akkor érdemes az így gyűjtött pénzt napelemes rendszerre fordítanod! Csökkentheted a villanyszámla összegét egy gazdaságos, környezettudatos és biztonságos megoldással, a Napelemrendszer telepítésével. Nagyon fontos szempont az, hogy nem csupán kiadásaink csökkennek, hanem környezetünket is óvjuk ezzel!

Konkrét leírást a magánszemélyeknek szóló napelem pályázatokról itt talál (link)

Napelem pályázat vállalkozásoknak

 

Napelem pályázat vállalkozásoknak, cégeknek ma Magyarországon: A VEKOP illetve GINOP 1,5 és 50 millió forint közötti vissza nem térítendő támogatására, és ehhez kapcsolódó kedvezményes hitelére. A középmagyarországi régióban VEKOP, a többi régióban pedig GINOP pályázatként érhető el.

A pályázat pontos neve a következő: Vállalkozások megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztéseinek támogatása a középmagyarországi régióban kombinált hiteltermékkel.

A pályázat célja konkrétan tehát az elavult épületek energiahatékonyságának fejlesztése.

Mindkét pályázati típusra (VEKOP, GINOP) igaz az, hogy hitel és támogatás együttes kombinációja. Minimum 1,5 millió és maximum 50 millió forint érték közötti vissza nem térítendő támogatással, és ugyanezen értékhatárok közötti (1,5 – 55 mio Ft) kedvezményes kamatozású kölcsönnel.

Konkrét leírást a vállalkozásoknak szóló napelem pályázatokról itt talál (link)

 

Teljes körű napelem pályázat ügyintézés

Számunkra a napelem rendszer telepítés nem csupán a napelem felszerelését jelenti. Több éves tapasztalatunk van a napelem pályázatok ügyintézésében legyen szó magánszemélyről, társasházakról, vagy éppen vállalkozásról. Az ügyintézés segítségünkkel így sokkal gyorsabban lezajlik, ami igen fontos tényező mert általában a napelem telepítés projekteknél az időtartam nagy részét az adminisztrációs ügyintézés teszi ki.

Napelem ajánlatot kérek!

Részletesebb és pontosabb árajánlathoz látogasson el az árajánlatkérő oldalunkra! Itt!

 

Napelem rendszerek (db)

Teljesítmény (kWp)

Megtermelt energia (kWh/év)

Megspórolt széndioxid (kg)

Kinek való a napelem? Napelem megoldások…

Napelem pályázat

Milyen lehetőségeink vannak, amennyiben nem saját forrásból szeretnénk napelemes rendszert létesíteni? Tisztába tesszük a fogalmakat, mi a különbség a napelem pályázat és a napelem állami támogatás között?

Számunkra a napelem rendszer telepítés nem csupán a napelem felszerelését jelenti. Több éves tapasztalatunk van a napelem pályázatok ügyintézésében legyen szó magánszemélyről, társasházakról, vagy éppen vállalkozásról. Az ügyintézés segítségünkkel így sokkal gyorsabban lezajlik, ami igen fontos tényező mert általában a napelem telepítés projekteknél az időtartam nagy részét az adminisztrációs ügyintézés teszi ki.

Napelem otthonra

Egyre több eszközünk működik elektromos árammal. Napelemes rendszereink környezetbarát, biztonságos, távfelügyeletünknek köszönhetően kényelmes, ugyanakkor gazdaságos megoldást jelentenek a villamos energia megtermelésére. A napelemes rendszer telepítése jelentős kiadás lehet a háztartás, vagy társasház számára, azonban garantáltan megtérülő hosszú távú befektetés, mellyel megspórolható a villanyszámla.

A napelemes rendszerek kiépítésére a háztartások államilag támogatott pályázati hitelt vehetnek igénybe. Teljes körű ügyintézésünk segítségével kényelmesen megspórolhatod lakásod, házad villanyszámláját!

Napelem cégeknek

A napelem cégeknek, vállalkozásoknak jóval több mint egy megtakarítás. A napelemes rendszer telepítése jelentős kiadást jelent a vállalkozás számára, azonban garantáltan megtérülő hosszú távú befektetés, melynek eredményeként egy környezettudatos, megújuló energiát hasznosító napelemes rendszert kapunk, mellyel előállítható a vállalkozás energiaszükséglete, méghozzá villanyszámla nélkül!

A napelemes rendszerek kiépítésére a vállalkozások több féle támogatást vehetnek igénybe. Teljes körű ügyintézésünk segítségével kényelmesen megspórolhatod vállalkozásod villanyszámláját!

Kérdése van?

Írjon nekünk!