Napelem lakáskasszára

2014- óta OPERA SOLAR

Tíz évesek lettünk! Köszönjük

Napelem rendszerek

Napelem pályázat

Teljes körű ügyintézés

Energiatároló cégeknek

Javitsd a napelemek és céged  hatékonyságát!

Energiatárolók cégeknek

Biztos ellátás, biztos üzemeltetés

Napelem lakáskasszára

Tudta-e, hogy lakástakarék pénztári megtakarítását napelemre is fordíthatja? Legyen akár Fundamenta vagy OTP Lakástakarék pénztári megtakarítása, azt nem csupán ingatlan vásárlásra használhatja, hanem ingatlan fejlesztésre is, akár napelem rendszert is vásárolhat belőle.

Napelem lakáskasszára: miért érdemes lakástakarék pénztárat nyitni?

1. Állami támogatás és kamatadó mentesség – kamatozó megtakarítás, magas hozam mellett!

2. Magánszemélyeknek a betétbefizetésekre az állam 30%-os, maximum 72.000 Ft-os állami támogatást nyújt, amelynek mértéke 10 éves megtakarítási időszak esetén is mindvégig törvényileg biztosított.

3. Az állami támogatás jövedelemtől függetlenül – nem adókedvezményként – jár és közvetlenül a megtakarítási számlán kerül jóváírásra.

4. Részletekben fizethet, egy előre meghatározott összeget, így nem terheli meg egy egyszeri kiadással a családi kasszát.

 

5. Az előfinanszírozási lehetőségnek köszönhetően, akár kezdő tőke nélkül is néhány hónapon belül megvalósíthatja álmai rendszerét.

6. A lakástakarék kasszával összespórolt pénzt befektetheti egy olyan rendszerbe, mely ezután akár egy életen át termeli ingyenesen az energiát.

Sajnos az 1-5 pont ma már nem igaz, mivel a Magyar állam 2018 őszén megszüntette az állami támogatásos lakáskassza rendszert, azonban a már meglévő lakáskassza megtakarítások továbbra is felhasználhatók napelemes rendszer telepítésének kedvező finanszírozására.

A 6. Pont azonban máig érvényes! Ha tehát már van korábbról lakáskassza megtakarításod, arra ugyanúgy jön minden évben a 30%-os (maximum 72.000 forintos) állami támogatás, ezért ha épp most járna le, akkor érdemes az így gyűjtött pénzt napelemes rendszerre fordítanod! Csökkentheted a villanyszámla összegét egy gazdaságos, környezettudatos és biztonságos megoldással, a Napelemrendszer telepítésével. Nagyon fontos szempont az, hogy nem csupán kiadásaink csökkennek, hanem környezetünket is óvjuk ezzel!

Napelem/akku ajánlatot kérek!

Részletesebb és pontosabb árajánlathoz látogasson el az árajánlatkérő oldalunkra! Itt!

 

Napelem rendszerek (db)

Teljesítmény (kWp)

Megtermelt energia (kWh/év)

Megspórolt széndioxid (kg)

Kinek való a napelem? Napelem megoldások...

Napelem pályázat

Milyen lehetőségeink vannak, amennyiben nem saját forrásból szeretnénk napelemes rendszert létesíteni? Tisztába tesszük a fogalmakat, mi a különbség a napelem pályázat és a napelem állami támogatás között?

Számunkra a napelem rendszer telepítés nem csupán a napelem felszerelését jelenti. Több éves tapasztalatunk van a napelem pályázatok ügyintézésében legyen szó magánszemélyről, társasházakról, vagy éppen vállalkozásról. Az ügyintézés segítségünkkel így sokkal gyorsabban lezajlik, ami igen fontos tényező mert általában a napelem telepítés projekteknél az időtartam nagy részét az adminisztrációs ügyintézés teszi ki.

Napelem otthonra

Egyre több eszközünk működik elektromos árammal. Napelemes rendszereink környezetbarát, biztonságos, távfelügyeletünknek köszönhetően kényelmes, ugyanakkor gazdaságos megoldást jelentenek a villamos energia megtermelésére. A napelemes rendszer telepítése jelentős kiadás lehet a háztartás, vagy társasház számára, azonban garantáltan megtérülő hosszú távú befektetés, mellyel megspórolható a villanyszámla.

A napelemes rendszerek kiépítésére a háztartások államilag támogatott pályázati hitelt vehetnek igénybe. Teljes körű ügyintézésünk segítségével kényelmesen megspórolhatod lakásod, házad villanyszámláját!

Napelem cégeknek

A napelem cégeknek, vállalkozásoknak jóval több mint egy megtakarítás. A napelemes rendszer telepítése jelentős kiadást jelent a vállalkozás számára, azonban garantáltan megtérülő hosszú távú befektetés, melynek eredményeként egy környezettudatos, megújuló energiát hasznosító napelemes rendszert kapunk, mellyel előállítható a vállalkozás energiaszükséglete, méghozzá villanyszámla nélkül!

A napelemes rendszerek kiépítésére a vállalkozások több féle támogatást vehetnek igénybe. Teljes körű ügyintézésünk segítségével kényelmesen megspórolhatod vállalkozásod villanyszámláját!

Akkus rendszer

Az akkumultáros rendszerek előnyei a mostani megváltozott energia helyzetben kezdenek igen komolyan megjelnni. Az energiatárolás, bár nem újkeletű, de háztartásokban, cégeknek még nem elterjedt technológia. Ennek fő oka, hogy az akkumulátoros rendszer mind élettartalma, mind pedig költségei eddig igen magasak voltak, így nem volt érdemes ezekben gondolkodni.

Intelligens tárolás, visszanyerés

Az intelligens hibrid inverter, amely képes egyfelől lekezelni a napelem panelből érkező áram konvertálását mind közvetlenül a fogyasztóknak, mind pedig képes az akkumulátorok töltését is elvegzni. A rendszer nagyszerűsége pont abban rejlik, hogy ennek a mértékét, időszakosságát és eloszlását akár egy egyszerű telefonos applikációs keresztül is lehetőségünk van vezérlni, akár távol otthontól is. 

 

 

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Irodánk:

2000 Szentendre, Kalászi út 3.
Arista Park

Pénzügyileg Stabil Vállalkozás

Az OPERA SOLAR Kft pénzügyi kockázata
nagyon alacsony a Dun & Bradstreet
nemzetközi minősítési rendszere alapján.

Hyundai Napelem
Würth tartószerkezet
Fronius Inverter
ABB Inverter