Napelem rendszerek

Napelem pályázat

Teljes körű ügyintézés

Energiatároló cégeknek

Javitsd a napelemek és céged  hatékonyságát!

Energiatárolók cégeknek

Biztos ellátás, biztos üzemeltetés

Opera Solar Kft.

Az OPERA SOLAR Kft. 2013-tól napelem rendszerek tervezésével, engedélyeztetésével, kivitelezésével, értékesítésével foglalkozik. A napelem rendszereket saját villamosmérnök kollégáink tervezik, ezért ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy alapos tervezői munkával kerül a napelem rendszer kialakításra.

Az OPERA SOLAR Kft 2014-2018 európai naperőmű piac egyik legrégebbi és meghatározó napelem rendszereket fejlesztő, építő és üzemeltető német tulajdonú vállalkozásának a BAUER Solarenergie GmbH-nak a magyarországi képviselete volt. Ezáltal olyan szakmai háttér biztosított, mely a magyar napelem üzletágban kiemelkedő.

Cégünk tervezőként és kivitelezőként is képes a legkülönfélébb létesítmények teljes körű megvalósítására, az ötlettől, a megvalósulási tervdokumentációkon keresztül, a kulcsrakész átadásig. Komplex, minden szakágra – építészet, tartószerkezet, épületgépészet, épületvillamosság, automatizálás, hozamszámítás, árnyékmodellezés, tűzvédelem, villámvédelem – kiterjedő tervezői csapat bármilyen rendszer megtervezésére képes. A legmodernebb szoftverekkel alkotjuk meg és koordináljuk munkáinkat.

Tervezéseink során mindig előtérbe helyezzük az energiatudatosságot és az előremutató innovatív megoldásokat.

Szakembereink a legmodernebb 3D-s tervezői, illetve látványtervezői programokkal dolgoznak, folyamatosan képezve magukat.

Cégünk sokszínűségéből adódik, hogy a piaci szereplők közül a leghatékonyabbak között vagyunk az építés minden egyes fázisában. A folyamatos kommunikáció és visszajelzések a tervezés, management és kivitelezés között az egyes részlegeket az évek alatt gyakorlatiassá és produktívvá tette. Fontosnak tartjuk a szoros kapcsolattartást a beruházás minden érintettjével, mert a jól átgondolt fejlesztésből mindenki akkor profitál leginkább, ha az egyes igényeket ismerve és mérlegelve, azokra a legjobb választ tudjuk megadni, s a legmegfelelőbb eredményt elérni. Folyamatosan mérnök tanácsadással, műszaki vezetéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Legyen szó háztartási méretről, vagy akár több megawatt teljesítményről, szakembereink több éves tapasztalati múltja biztosít garanciát a napelem rendszerek minimálisan 25 éves, gondozásmentes működésére.

Célunk, hogy mindenkinek általános tudást adjunk a naperőművekkel kapcsolatban, szakszerű és kiváló minőségű megoldáshoz juttassuk Magyarországon azt, aki független és olcsóbb áramot, zöld energiát vagy új bevételi forrást szeretne.

Környezettudatosan
védjük
Földünket

Célunk
a CO2 kibocsátás
csökkentése

Munkáink – Opera Solar Kft.

Tanácsadás

Megkeressük a műszakilag és gazdaságilag is legoptimálisabb megoldást. Megalapozott és szakszerű javaslatot teszünk a megrendelő elé, konkrét számításokkal a várható hozamokra és gazdasági megtérülésre vonatkozóan is. 

Finanszírozás

Tapasztalatunk alapján a napelem rendszer a legtöbb esetben még külső finanszírozással is megtérülő befektetés! Szükség esetén teljes ügyintézést átvállaljuk.

 

Tervezés

Saját villamosmérnök kollégáink terveznek speciális napelem rendszer tervező programmal. A legnagyobb hatásfok érdekében hozamoptimalizálást is végzünk.

 

Engedélyeztetés

Tudni kell, hogy a napelem rendszerek működtetésének elektromos szolgáltatónál és egyéb szükséges helyeken történő engedélyeztetése rendkívül összetett folyamat, amely több tervdokumentáció meglétét igényli. A teljes ügyintézés terhét levesszük az ügyfél válláról, hogy ne plusz költségek és idő árán tanulja meg az ügymenetet. 

Kivitelezés

Egy napelem rendszer hosszú távú befektetés, melynek 25 évig biztosan működnie kell. Hogy ezt az időt elérjék az általunk kivitelezett napelem rendszerek, vagy meg is haladják, csak a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő, német gyártmányú alkotó elemeket építjük be.

 

Kis - és nagykereskedelm

Napelem rendszereket  saját kivitelezésben, továbbá viszonteladóknak és kivitelezőknek egységes rendszerként vagy elemenként is értékesítjük. Nemzetközi kapcsolatainknak köszönhetően, kiváló beszerzési árakat tudunk elérni.

 

Napelem projekt ütemezés

Megkeresés

Weboldalunkon keresztül, telefonon vagy e-mailen megtalál minket.

i

Árajánlat

A megkeresés után 24 órán belül árajánlatot küldünk.

Tervezés, hozamszámítás

1.Tervezés, hozamszámítás- 24 óra

Helyszíni szemle

Az árajánlat elfogadása után 24 órán belül helyszíni szemle időpontot egyeztetünk

l

Szerződéskötés

A helyszíni szemle után 48 órán belül elküldjük a szerződéstervezetet

Engedélyezések

Engedélyeztetések intézése: szolgáltató által szabott határidők (30-60 nap)

Telepítés-engedélyeztetés

1.Telepítés-engedélyeztetés után, 1-10 nap alatt. A telepítendő egység méretétől függően.

Kapcsolattartás

Kapcsolattartás az ügyféllel folyamatos, a telepítés után is.

Szakembereink – Opera Solar Kft.

Szakembereink a legmodernebb 3D-s tervezői, illetve látványtervezői programokkal dolgoznak, folyamatosan képezve magukat.

A napelem rendszereket saját villamosmérnök kollégáink készítik, ezért ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy alapos tervezői munkával kerül a napelem rendszer kialakításra.

Legyen szó háztartási méretről, vagy akár több megawatt teljesítményről, szakembereink több éves tapasztalati múltja biztosít garanciát a napelem rendszerek minimálisan 25 éves, gondozásmentes működésére.

Komplex, minden szakágra – építészet, tartószerkezet, épületgépészet, épületvillamosság, automatizálás, hozamszámítás, árnyékmodellezés, tűzvédelem, villámvédelem – kiterjedő tervezői csapat bármilyen rendszer megtervezésére képes.

Napelem/akku ajánlatot kérek!

Részletesebb és pontosabb árajánlathoz látogasson el az árajánlatkérő oldalunkra! Itt!

 

Napelem rendszerek (db)

Teljesítmény (kWp)

Megtermelt energia (kWh/év)

Megspórolt széndioxid (kg)

Kinek való a napelem? Napelem megoldások...

Napelem pályázat

Milyen lehetőségeink vannak, amennyiben nem saját forrásból szeretnénk napelemes rendszert létesíteni? Tisztába tesszük a fogalmakat, mi a különbség a napelem pályázat és a napelem állami támogatás között?

Számunkra a napelem rendszer telepítés nem csupán a napelem felszerelését jelenti. Több éves tapasztalatunk van a napelem pályázatok ügyintézésében legyen szó magánszemélyről, társasházakról, vagy éppen vállalkozásról. Az ügyintézés segítségünkkel így sokkal gyorsabban lezajlik, ami igen fontos tényező mert általában a napelem telepítés projekteknél az időtartam nagy részét az adminisztrációs ügyintézés teszi ki.

Napelem otthonra

Egyre több eszközünk működik elektromos árammal. Napelemes rendszereink környezetbarát, biztonságos, távfelügyeletünknek köszönhetően kényelmes, ugyanakkor gazdaságos megoldást jelentenek a villamos energia megtermelésére. A napelemes rendszer telepítése jelentős kiadás lehet a háztartás, vagy társasház számára, azonban garantáltan megtérülő hosszú távú befektetés, mellyel megspórolható a villanyszámla.

A napelemes rendszerek kiépítésére a háztartások államilag támogatott pályázati hitelt vehetnek igénybe. Teljes körű ügyintézésünk segítségével kényelmesen megspórolhatod lakásod, házad villanyszámláját!

Napelem cégeknek

A napelem cégeknek, vállalkozásoknak jóval több mint egy megtakarítás. A napelemes rendszer telepítése jelentős kiadást jelent a vállalkozás számára, azonban garantáltan megtérülő hosszú távú befektetés, melynek eredményeként egy környezettudatos, megújuló energiát hasznosító napelemes rendszert kapunk, mellyel előállítható a vállalkozás energiaszükséglete, méghozzá villanyszámla nélkül!

A napelemes rendszerek kiépítésére a vállalkozások több féle támogatást vehetnek igénybe. Teljes körű ügyintézésünk segítségével kényelmesen megspórolhatod vállalkozásod villanyszámláját!

Akkus rendszer

Az akkumultáros rendszerek előnyei a mostani megváltozott energia helyzetben kezdenek igen komolyan megjelnni. Az energiatárolás, bár nem újkeletű, de háztartásokban, cégeknek még nem elterjedt technológia. Ennek fő oka, hogy az akkumulátoros rendszer mind élettartalma, mind pedig költségei eddig igen magasak voltak, így nem volt érdemes ezekben gondolkodni.

Intelligens tárolás, visszanyerés

Az intelligens hibrid inverter, amely képes egyfelől lekezelni a napelem panelből érkező áram konvertálását mind közvetlenül a fogyasztóknak, mind pedig képes az akkumulátorok töltését is elvegzni. A rendszer nagyszerűsége pont abban rejlik, hogy ennek a mértékét, időszakosságát és eloszlását akár egy egyszerű telefonos applikációs keresztül is lehetőségünk van vezérlni, akár távol otthontól is. 

 

 

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Irodánk:

2000 Szentendre, Kalászi út 3.
Arista Park

Pénzügyileg Stabil Vállalkozás

Az OPERA SOLAR Kft pénzügyi kockázata
nagyon alacsony a Dun & Bradstreet
nemzetközi minősítési rendszere alapján.

Hyundai Napelem
Würth tartószerkezet
Fronius Inverter
ABB Inverter
ABB Inverter