Opare Solar Kft. – Rólunk

 

Napelem rendszerek

Napelem pályázat

Teljes körű ügyintézés

Energiatároló cégeknek

Javitsd a napelemek és céged  hatékonyságát!

Energiatárolók cégeknek

Biztos ellátás, biztos üzemeltetés

Opera Solar Kft

Az OPERA SOLAR Kft. 2013-tól napelem rendszerek tervezésével, engedélyeztetésével, kivitelezésével, értékesítésével foglalkozik. A napelem rendszereket saját villamosmérnök kollégáink tervezik, ezért ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy alapos tervezői munkával kerül a napelem rendszer kialakításra.

 

Az OPERA SOLAR Kft 2014-2018 európai naperőmű piac egyik legrégebbi és meghatározó napelem rendszereket fejlesztő, építő és üzemeltető német tulajdonú vállalkozásának a BAUER Solarenergie GmbH-nak a magyarországi képviselete volt. Ezáltal olyan szakmai háttér biztosított, mely a magyar napelem üzletágban kiemelkedő.

 

Cégünk tervezőként és kivitelezőként is képes a legkülönfélébb létesítmények teljes körű megvalósítására, az ötlettől, a megvalósulási tervdokumentációkon keresztül, a kulcsrakész átadásig. Komplex, minden szakágra – építészet, tartószerkezet, épületgépészet, épületvillamosság, automatizálás, hozamszámítás, árnyékmodellezés, tűzvédelem, villámvédelem – kiterjedő tervezői csapat bármilyen rendszer megtervezésére képes. A legmodernebb szoftverekkel alkotjuk meg és koordináljuk munkáinkat. Tervezéseink során mindig előtérbe helyezzük az energiatudatosságot és az előremutató innovatív megoldásokat. Szakembereink a legmodernebb 3D-s tervezői, illetve látványtervezői programokkal dolgoznak, folyamatosan képezve magukat.

Cégünk sokszínűségéből adódik, hogy a piaci szereplők közül a leghatékonyabbak között vagyunk az építés minden egyes fázisában. A folyamatos kommunikáció és visszajelzések a tervezés, management és kivitelezés között az egyes részlegeket az évek alatt gyakorlatiassá és produktívvá tette. Fontosnak tartjuk a szoros kapcsolattartást a beruházás minden érintettjével, mert a jól átgondolt fejlesztésből mindenki akkor profitál leginkább, ha az egyes igényeket ismerve és mérlegelve, azokra a legjobb választ tudjuk megadni, s a legmegfelelőbb eredményt elérni. Folyamatosan mérnök tanácsadással, műszaki vezetéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Legyen szó háztartási méretről, vagy akár több megawatt teljesítményről, szakembereink több éves tapasztalati múltja biztosít garanciát a napelem rendszerek minimálisan 25 éves, gondozásmentes működésére.

 

Célunk, hogy mindenkinek általános tudást adjunk a naperőművekkel kapcsolatban, szakszerű és kiváló minőségű megoldáshoz juttassuk Magyarországon azt, aki független és olcsóbb áramot, zöldenergiát vagy új bevételi forrást szeretne.

           

Környezettudatosan védjük Földünket. Célunk a CO2 kibocsátás csökkentése.

 

 

 

 

 

 

Tanácsadás: Megkeressük a műszakilag és gazdaságilag is legoptimálisabb megoldást. Megalapozott és szakszerű javaslatot teszünk a megrendelő elé, konkrét számításokkal a várható hozamokra és gazdasági megtérülésre vonatkozóan is.

 

Finanszírozás: Tapasztalatunk alapján a napelem rendszer a legtöbb esetben még külső finanszírozással is megtérülő befektetés! Szükség esetén teljes ügyintézést átvállaljuk.

 

Tervezés: Saját villamosmérnök kollégáink terveznek speciális napelem rendszertervező programmal. A legnagyobb hatásfok érdekében hozamoptimalizálást is végzünk.

 

Engedélyeztetés: Tudni kell, hogy a napelem rendszerek működtetésének elektromos szolgáltatónál és egyéb szükséges helyeken történő engedélyeztetése rendkívül összetett folyamat, amely több tervdokumentáció meglétét igényli. A teljes ügyintézés terhét levesszük az ügyfél válláról, hogy ne plusz költségek és idő árán tanulja meg az ügymenetet.

 

Kivitelezés: Egy napelem rendszer hosszú távú befektetés, melynek 25 évig biztosan működnie kell. Hogy ezt az időt elérjék az általunk kivitelezett napelem rendszerek, vagy meg is haladják, csak a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő, német gyártmányú alkotó elemeket építjük be.

 

Kis- és nagykereskedelem: Napelem rendszereket  saját kivitelezésben, továbbá viszonteladóknak és kivitelezőknek egységes rendszerként vagy elemenként is értékesítjük. Nemzetközi kapcsolatainknak köszönhetően, kiváló beszerzési árakat tudunk elérni.

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Irodánk:

2000 Szentendre, Kalászi út 3.
Arista Park

Pénzügyileg Stabil Vállalkozás

Az OPERA SOLAR Kft pénzügyi kockázata
nagyon alacsony a Dun & Bradstreet
nemzetközi minősítési rendszere alapján.

Hyundai Napelem
Würth tartószerkezet
Fronius Inverter
ABB Inverter
ABB Inverter